avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raportare BNR imprumut extern
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raportare BNR imprumut extern

Buna ziua,

Am fost astazi la BNR pentru a raporta un imprumut extern.Am depus F1 si F2. Mai tarziu tot in aceeasi zi am depus si F3. Doamna de acolo mi-a spus sa trebuie sa imi puna doua numere de inregistrare pentru ca F3 l-am adus mai tarziu (este contract nou si trebuiau depuse toate formularele in acelasi timp). Ca firma ma afecteaza in vreun fel?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 20:55, 28 August 2014
La ce sa va afecteze? Amenda nu ati primit, aveti numar de inregistrare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata factura in lipsa comenzii barry_w barry_w O firma F1 a executat niste produse in baza unei intelegeri verbale intre patronii celor 2 firme. Firma F2 a primit produsele si le-a vandut firmei F3. Firma ... (vezi toată discuția)
Gestiune sevda968 sevda968 Va scriu in numele unei bune prietene ce lucreaza ca gestionara la o firma de ditributie.In luna noiembrie 2009 a fost emisa o factura pe un client ce nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire, renuntare sotie supravietuitoare si 2 frati in favoarea celui de-al treilea cuziamusia cuziamusia Buna ziua Tata a decedat iar dezbaterea inca nu sa facut. Mama si cei doi frati vor sa renunte la partile lor in favoarea celui de al treilea frate. In ... (vezi toată discuția)