avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referent specialitate marketing
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referent specialitate marketing

Buna ziua
as avea o intrebare
daca doresc sa incadrez pe cineva in functia :referent de specialitate marketing, este obligatoriu sa fi absolvit o facultate cu specializarea in marketing?
m-am uitat la codul COR si sunt mentionate doar studii superioare...
si nu stiu daca pot incadra avand o alta facultate dar are experienta in marketing

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 29 August 2014
Unde legea nu distinge, nici interpretul nu trebuie sa distinga. Aceasta regula tine seama de faptul ca, unei formulari generale a textului legal trebuie sa-i corespunda o aplicare a sa tot generala, fara a introduce distinctii pe care legea nu le contine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de impozit pe profit pentru programator cu functie de baza in alta parte razvan_deaconescu razvan_deaconescu Bună ziua! Fie o persoană cu funcția de bază la Universitatea POLITEHNICA din București și absolvent al Facultății de Automatică ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)
Problema incadrare Mihaela_Grigore Mihaela_Grigore Buna ziua, Am urmatoarele studii: Studii Licenta Jurnalism si Comunicare, Masterat Marketing si Management, 1 an SAE (Scoala privata de inginerie de sunet, ... (vezi toată discuția)