am circulat cu o masina cu numerele rosii si autorizatia de circulatie provizorie expirata, mi s-a intocmit dosar penal. Ar fi posibil sa imi anuleze permisul de conducere?
Tot ce e posibil insa de obicei daca e prima abatare la legea penala ar putea sa primiti SUP fara ca procurorul sa va trimita in judecata dar o sa va puna sa asteptati mult si bine pana sa va primiti permisul inapoi :)
am facut un acord de vinovatie cu procuroru si mi-a dat un an cu amanare, munca nerenumerata infolosul comunitatii si termen de 2 ani la supraveghere. Care ar fi consecintele
După încheierea acordului de recunoaştere a vinovăţiei, procurorul sesizează instanţa căreia i-ar reveni competenţa să judece cauza în fond şi trimite acesteia acordul de recunoaştere a vinovăţiei, însoţit de dosarul de urmărire penală.
Instanţa, analizând acordul, poate admite sau respinge acordul de recunoaştere a vinovăţiei caz in care trimite dosarul procurorului în vederea continuării urmăririi penale.
Împotriva sentinţei pronunţate, puteti declara apel, în termen de 10 zile de la comunicare.
Daca instanta admite acordul si amana aplicarea pedepsei, pe durata termenului de supraveghere, trebuie să respectati măsurile de supraveghere şi să executati obligaţiile ce va revin, în condiţiile stabilite de instanţă.
Dacă pe parcursul termenului de supraveghere, cu rea-credinţă, nu respectati măsurile de supraveghere sau nu executati obligaţiile impuse, instanţa revocă amânarea şi dispune aplicarea şi executarea pedepsei.
Permisul dvs nu se anuleaza.
Alcool volan
Florinelll89
Buna seara.As avea o intrebare.Pt Audiere la politistul care se ocupa de caz trebuie sa duc ceva acte sau cazier sau ceva recomandare de la job la dosar sau se ... (vezi toată discuția)