Reprezint o firma ce desfasoara servicii in domeniul IT prin internet. Acum 2 ani o persoana juridica reprezentata printr-un angajat a facut o comanda pentru un serviciu, insa plata nu a facut-o persoana juridica ci persoana fizica din contul propriu. Evident ca i s-a emis factura fiscala acelei persoane si ea a administrat serviciul respectiv.
Intre timp acea persoana a fost concediata, iar firma respectiva doreste sa administreze serviciul in cauza, insa i-am refuzat acest lucru, avand in vedere ca plata a facut-o persoana fizica din contul propriu.
Ce ne sfatuti sa facem? Cui ii dam drept de administrare asupra serviciilor? #-o
pentru a remedia aceasta problema ar trebuisa existe o cesiune a dreptului de administrare incheiata intre persoana fizica, concediata, si persoana juridica
Ori punerea la dispozitia persianei juridice, in cazul in care persoana fizica nu doreste cesionarea serviciului, a unui serviciu , de acelasi gen, binenteles in schimbul platii acestuia.
Cesionare firma
mariab51
in dec 2008 am cesionat firma unei pers care acum are probleme legate de ac firma,e srestat si cercetet ,la data cesionarii firma avea datorii numai la stat ... (vezi toată discuția)
Cesiune srl
georgeasca
Buna ziua, am cesionat un srl unei persoane. Actele sau finalizat firma fiind preluata. Intrebarea mea este: ce raspundere mai am eu pentru aceasta firma atat ... (vezi toată discuția)