avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata contributiei de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata contributiei de sanatate

In 2008 am inceput sa platesc contributia de asig de sanatate.Am platit-o lunar pana in sept.2009 cand am obtinut un certif de handicap si nu am mai platit-o fiind asig ca urmare a detinirii de cert de handicap.In 2013 am primit somatie de plata de la ANAF ca am de plata 180lei(68 principal si restul penalitati) reprezentand asig de plata neplatite.Am fost la CASBT cu chitantele si nu mi-au dat niciun raspuns.Am mai intrebat si mi s-a spus ca din 2009 un contract de sanatate are minim 5 ani de plata obligatorii(pana acum erau minim 6 luni obligatorii).Imi puteti spune de ce am platit asig de sanatate pe lunile oct-decembrie2009 si care este cadrul legal care reglementeaza plata asig de sanatate ca pers fizica?Care este perioada minima obligatorie de plata a asig de sanatate?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Plata cass? Cristi2015 Cristi2015 Urmatoarea situatie: PFA infiintat in 2011. Nu mai lucrez pe nicaieri. Pe 2011 si 2012 am completat la Casa de Sanatate acele formulare pentru plata ... (vezi toată discuția)
Somatie admin. financiara. ndan57 ndan57 Subiect: RE: SOMATIE ANAF BUNA SEARA, as dori daca se poate un sfat, asociatia a primit astazi o somatie cum ca ar avea de platit o suma aferenta lunilor ... (vezi toată discuția)
Am primit o somatie de plata de la anaf cristi71000 cristi71000 Buna ziua, In anii 2008-2009 si 2012-2016 am avut un PFA cu norma de venit. Acesta a fost inchis in mai 2016. Am platit intotdeauna la timp contributiile la ... (vezi toată discuția)