In perioada 15.28 august am pus 8 intrebari pe forum sub userul rolex. Am primit raspuns numai la o singura intrebare. Restul de 7 au ramas fara raspuns. Se pune intrebarea daca exista suficienta competenta la cei ce raspund de site caci pentru intrebari simple care se repeta sunt destui care isi dau cu cu parerea. Ce se intampla daca un avocat este angajat intr-o speta care nu ii este la indemana ?
Scuze, dar nu este nimeni obligat sa raspunda la intrebarile tale. Apoi avocatii nu-si pierd timpul pe forum, au probleme serioase de rezolvat, trebuind sa castige si ei un ban, nu sa ofere consiliere gratuita pe forum. Aici este un forum, nu un cabinet de avocatura sau asistenta juridica obligatorie. Si oricum nu trebuie sa te increzi total in raspunsurile de pe forum deoarece este posibil ca cei care de dau avocati pe aici sa nici nu fie avocati.
rolex, nu e frumos sa puneti la indoiala competenta celor care raspund pe forum.
Asa cum a zis deja nicolaee, utilizatorii si consultantii activeaza benevol si neremunerat. Ati vazut undeva pe site reclama de genul Intrebati si veti primi raspuns la orice problema ati avea! ? Nu? Atunci lasati vorbele urate deoparte pentru ca aveti multe alte intrebari la care s-a raspuns.
nicolaee, sunt multi avocati pe forum care raspund oamenilor si nu cred ca vreunul considera ca isi pierde vremea ajutand. Iar impostori sunt peste tot in spatiul virtual, cand ne pricopsim si noi cu cate unul e depistat si fugarit. Daca nu va incredeti in sfaturile de pe forum nu mai puneti intrebari, de ce va complicati viata? :)
Se pare ca...
sellenaa
e o pierdere totala de timp sa iti faci cont pe acest site..sa speri ca vei gasi raspunsuri..atata timp cat rata raspunsurilor la problemele expuse aici este ... (vezi toată discuția)