avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CEDO - proces penal in Ungaria
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CEDO - proces penal in Ungaria

buna ziua,daca intr-un proces penal in ungaria nu mi-au fost respectate drepturile,pt sa fac plangere la cedo doar dupa am atacat toate caile de atac,respectiv apel si recurs.mentionez caci apel am facut deja
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 30 August 2014
Vedeti aceste articole :
- Cum poti da statul in judecata la CEDO, daca ti-au fost incalcate drepturile
www.avocatnet.ro/content/art...

- Din 2014 se schimba modul de intocmire a unei cereri CEDO. Cum vei putea da statul in judecata incepand de anul viitor?
www.avocatnet.ro/content/art...

sau

aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura adresare la cedo galaoan galaoan Buna seara. Asi dori sa cunosc care este procedura de adresare a unei persoane nemultumite de o sentinta a instantelor romane, la CEDO. Care sunt conditiile si ... (vezi toată discuția)
Dauna morala 100.000 euro accident auto tdrlau tdrlau am fost implicat in 2011 intr un accident auto ca sofer al masinii care a accidentat doua persoane un baiat in varsta de 18 ani si o fetita de 15,in urma ... (vezi toată discuția)
Recurs pierdut. poate urma cedo? emillius emillius Buna ziua, Fratele meu a pierdut in recurs un proces impotriva unei banci, decizie irevocabila. Se poate adresa CEDO sau mai trebuie atacata aceasta decizie ... (vezi toată discuția)