avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nulitate testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nulitate testament

Daca prin cererea introductiva de instanta si prin precizarea actiunii, reclam a solicitat constatarea nulitatii absolute a unui testam, invocandu-se lipsa discernamantului si cauza ilicita, instanta poate pronunta o hotarare prin care constata nulitatea relativa pt lipsa discernamantului (fara a pune in discutia partilor schimbarea obiectului cererii)?
Va multumesc.
analizand probele administrate in acest sens si acestea fiind luate in considerare, da, poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate Magna-Charta Magna-Charta Buna seara! am si eu o nelamurire in legutura cu speta urmatoare: X a incheiat cu Y pe data de 12.03.2003 un act de vanzare-cumparare prin semnatura privata ... (vezi toată discuția)
Nulitate = anulare ???? adinutza.2008 adinutza.2008 Daca o primarie a introdus o actiune la tribunal sectia contencios administrativ..., prin care a solicitat anularea in tot a unui proces-verbal de punere in ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta contract de vanzare cumparare pentru lipsa discernamant si consimtamant karie_tm karie_tm In anul 1999 s-a incheiat un contract de vanzare cumparare pe un teren. Vanzatorul era paralizat din anul 1989 pe partea dreapta si suferea de ateroscleroza ... (vezi toată discuția)