avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara din Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara din Italia

Buna seara! Eu am divortat anul trecut si am o fetita de 13ani . Tatal ei imi da o pensie de 50 euro lunar .el este stabilit in italia . Cum pot sa aflu daca el are carte de munca in italia? Cum trebuie sa procedez? Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 August 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:34, 30 August 2014
Din pacate daca nu cunoasteti locul de munca e posibil sa nu reusiti sa dovediti.
Puteti incerca un proces daca credeti ca el va veni la proces.
Asa ati putea avea noroc...

Ar mai fi si varianta sa incercati sa se stabileasca pensia alimentara in raport de salariul minim pe economie in Italia daca veti dovedi ca se afla acolo.
Aceasta varianta insa nu am incercat-o.
Mai nimeni nu angajeaza avocat pentru astfel de procese.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 August 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara rocsy81 rocsy81 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Cand am divortat fostu sot neavand servici, pensia alimentara a fost calculata la 75 ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara se poate mari? MunteanuCarmen MunteanuCarmen In urma cu un an am fost incredintata bunicilor care m-au crescut in urma multor divergente pe care le-am avut cu tatal meu (in ca carui custodie am fost, desi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara melissa2006 melissa2006 Buna ziua, Am o problema si nu stiu cum sa procedez.Am divortat in Romania in anul 2012 de un cetatean italian.Am primit doar eu custodia fetitei mele in ... (vezi toată discuția)