Am o problema si nu stiu cum sa procedez.Am divortat in Romania in anul 2012 de un cetatean italian.Am primit doar eu custodia fetitei mele in varsta de 7 ani,iar el trebuie sa plateasca pensie alimentara 167 lei pe luna ( nu am avut cum sa demonstrez veniturile lui si asa s-a calculat la salariul minim pe economie din Romania de la vremea respectiva ). El nu a cerut drept de vizita,nimic,de fapt el nici nu s-a prezentat la proces,dar din anul 2012 nici nu a platit pensie alimentara.Cum trebuie sa procedez ca fetita mea sa primeasca pensia alimentara? Tin sa mentionez ca el este in Italia,in Romania nu are niciun bun pt ca nu a stat decat 8 luni la noi in tara,in anul 2008,atunci cand a locuit la mine.
Buna ziua,
Va trebui sa formulati plangere penala pentru abandon de familie solicitand comisie rogatorie cu Italia.
Adresati-va si autoritatilor italiene cu o cerere de chemare in judecata.
Daca atunci nu ati stiut sa dovediti bunurile, nici azi nu aveti cum sa-l executati daca nu-i stiti bunurile.
Ati mai incercat sa luati legatura cu el? Sa-i dati informatii despre copil?
Pensie alimentara
micmaria
Fetita mea are 9 ani,iar incepand din anul 2008 si pana la 31.12.2013 am incasat lunar pensie alimentara.Dar cu data de 01.01.2014 tatal fetitei mele nu mai ... (vezi toată discuția)