avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare loc de veci

buna ziua. as dori sa stiu cum se poate cumpara un loc de veci concesionat pe termen nelimitat dintr un cimitir parohial.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:04, 1 Septembrie 2014
Raspunsul la intrebarea dv il puteti obtine sctrict de la administratia cimitirului respectiv
Fiecare administratie de ciomitir detine regulament distinct prin care dispune modalitatea de preluare locuri de inhumare,vanzare,donare,etc
Se doneaza nu se cumpara.
Cei de la administratia cimitirului mi-au spus ca trebuie sa conving pe cineva sa renunte la el in favoarea bisericii, si apoi eu sa il cumpar de la biserica dar sa ii dau banii persoanei respective. Actul de donatie se face la notar. avand in vedere k este cimitir parohial?
Eu stiu ca daca are act de concesiune se face donatie.
Nu am auzit de aceasta varianta alambicata si necredibila.

Despre ce cimitir este vorba?
Vreti undeva anume sau cum?
persoana de la care vreau sa il cumpar nu are succesiunea facuta. donatia cum se face? la notar sau la cimitirul parohial?

Alte discuții în legătură

Cadastru loc de veci stroeromina2005 stroeromina2005 Buna ziua.As dori sa stiu daca trebuie facut cadastru la locul de veci ,sau se poate face in momentul in care se vrea a fi vandut? (vezi toată discuția)
Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)
Mostenire loc de veci la cimitirul parohial ortodox hacman hacman Buna ziua Am o intrebare la care incerc sa gasesc un raspuns. Care este procedura legala in cazul in care in urma decesului unui sot, care detinea un loc de ... (vezi toată discuția)