avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copiere dosar penal !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copiere dosar penal !

As dori sa aflu ce s-a intamplat cu un dosar de al meu , tot trimit cereri catre politie si parchet si nu primesc decat ca plangerea a fost inregistrata la date de x la poistul de politie x si ca a fost inaintata la parchet in data de x ! Doresc sa aflu exact ce s-a facut , ce au facut ei de 7 luni de zile cu dosarul ! am inteles ca pot cere ca sa fac copii dupa dosar .. este adevarat ? Daca da , trebuie sa ii spun procurorului verbal sau scris ?
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 10:47, 1 Septembrie 2014
Solicitati oficial prim procurorului parchetului responsabil sa va comunice stadiul cercetarilor,eventual solutia dispusa in cauza
Am solicitat in nenumarate randuri si la postul de politie unde am depus plangerea si la parchetul unde se afla dosarul acum ... e caz de violarea secretulyi corespondentei si accesul , fara drept intr-un sistem de date informatice pentru extragere de date informatice , cva de genU !!! Primesc doar raspunsuri standar , de fiecare data la fel : Cerera dumneavostra a fost inregistrata la parchetl / postul de politie , a fost trimisa la pacrchet ... se afla in stagiul de cercetari ... ceva de geu ....
In aceasta situatie incercati sa aflati eventuale relatii direct de la polistul responsabil in cercetare
Nu vrea nici politistul care a facut cercetarile , nici seful de post nici prim procurorul sa imi zica nimin ! eu suspectez coruptie , mai ales ca cei implicati sunt destui de bogati si cica sunt prieteni cu prim procurorul ! ma gandeam a fac sesizare la DNA ... ar fi bine ?
Depuneti o cerere prin care sa solicitati consultarea dosarului penal, intemeiata pe dispozitiile art.94 alin.8 c.p.p., vedeti ce va raspund.
Consultarea dosarului presupune dreptul de a studia actele acestuia, dreptul de a nota date sau informaţii din dosar, precum şi de a obţine fotocopii.

Alte discuții în legătură

Fotocopii dosar ! ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! As dori sa fac si eu fotocopii de pe un dosar aflat pe rolul postului de politie \\" x\\" , dosarul este pentru amenintari si hartuire dar domnii ... (vezi toată discuția)
Cercetarea penala /consultare si copiere dosar de catre inculpat mariusica92 mariusica92 Buna ziua .Sant cercetat si urmarit penal intr-un dosar privind infractiunile de abuz de incredere si amenintare.Inca din luna iunie cand mi-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Rezolutie este posibil? irinu irinu Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)