As dori sa aflu ce s-a intamplat cu un dosar de al meu , tot trimit cereri catre politie si parchet si nu primesc decat ca plangerea a fost inregistrata la date de x la poistul de politie x si ca a fost inaintata la parchet in data de x ! Doresc sa aflu exact ce s-a facut , ce au facut ei de 7 luni de zile cu dosarul ! am inteles ca pot cere ca sa fac copii dupa dosar .. este adevarat ? Daca da , trebuie sa ii spun procurorului verbal sau scris ?
Am solicitat in nenumarate randuri si la postul de politie unde am depus plangerea si la parchetul unde se afla dosarul acum ... e caz de violarea secretulyi corespondentei si accesul , fara drept intr-un sistem de date informatice pentru extragere de date informatice , cva de genU !!! Primesc doar raspunsuri standar , de fiecare data la fel : Cerera dumneavostra a fost inregistrata la parchetl / postul de politie , a fost trimisa la pacrchet ... se afla in stagiul de cercetari ... ceva de geu ....
Nu vrea nici politistul care a facut cercetarile , nici seful de post nici prim procurorul sa imi zica nimin ! eu suspectez coruptie , mai ales ca cei implicati sunt destui de bogati si cica sunt prieteni cu prim procurorul ! ma gandeam a fac sesizare la DNA ... ar fi bine ?
Depuneti o cerere prin care sa solicitati consultarea dosarului penal, intemeiata pe dispozitiile art.94 alin.8 c.p.p., vedeti ce va raspund.
Consultarea dosarului presupune dreptul de a studia actele acestuia, dreptul de a nota date sau informaţii din dosar, precum şi de a obţine fotocopii.
Rezolutie este posibil?
irinu
Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)