avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copiere dosar penal !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copiere dosar penal !

As dori sa aflu ce s-a intamplat cu un dosar de al meu , tot trimit cereri catre politie si parchet si nu primesc decat ca plangerea a fost inregistrata la date de x la poistul de politie x si ca a fost inaintata la parchet in data de x ! Doresc sa aflu exact ce s-a facut , ce au facut ei de 7 luni de zile cu dosarul ! am inteles ca pot cere ca sa fac copii dupa dosar .. este adevarat ? Daca da , trebuie sa ii spun procurorului verbal sau scris ?
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 10:47, 1 Septembrie 2014
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotocopii dosar ! ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! As dori sa fac si eu fotocopii de pe un dosar aflat pe rolul postului de politie \\" x\\" , dosarul este pentru amenintari si hartuire dar domnii ... (vezi toată discuția)
Cercetarea penala /consultare si copiere dosar de catre inculpat mariusica92 mariusica92 Buna ziua .Sant cercetat si urmarit penal intr-un dosar privind infractiunile de abuz de incredere si amenintare.Inca din luna iunie cand mi-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Rezolutie este posibil? irinu irinu Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)