Ma numesc Holhos Ramona.
Mentionez ca am depus actele pentru somaj, am primit carnetul de somaj, dar dupa 2 saptamani am fost sunata de la somaj ca nu ma mai incadrez pentru a beneficia de somaj, deoarece realizez venituri din chirii.
Specific ca am un venit brut de 6600 ron din care platesc impozitul de 16% la finante., in jur de 1000 ron.
Venitul lunar nu trebuie sa depaseasca 1 ISR = 500 ron.
Intrebarea mea este din care venit se calculeaza, din venitul de 6600 ron sau 5600 ron dupa ce am platit impozitul?
Doamna de la somaj a spus ca se scade impozitul si atunci ma incadrez dar apoi seful dansei a zis ca nu se scade impozitul din venit si nu ma mai incadrez.
As dori sa-mi dati un raspuns urgent.
1. - Nu ma scrieti exclusiv cu majuscule, este foatre greu de citit si s-ar putea sa nu primiti raspuns.
- Acum am corectat eu dar pe viitor scrieti cu litere mari numai acolo unde este cazul: la inceput de rand, de paragraf, dupa punct etc.
2. - Legea nu specifica cele fel de venit sa fie cel din chirii (brut sau net).
- Daca nu se specifica atunci se considera ca este venit brut.
3. Pentru un raspuns oficial puneti intrebarea la ANOFM, pe e-mail, la: anofm@anofm.ro
Delegatie
ramona2008
Am si eu o intrebare in legatura cu delegatiile, daca un angajat a fost plecat in delegatie 3 zile, cum se procedeaza la calculul salariului? Diurna primita de ... (vezi toată discuția)