avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta

Buna ziua, am vandut masina anul trecut am scos-o de la fisc, actualul propietar se pare ca nu a pus-o pe numele lui si a circulat fara rovinieta. amenda a venit pe numele meu. Am fost avizat de postarita astazi.Ce se intampla in cazul in care nu merg sa ridic plicul cu amenda ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 12:45, 1 Septembrie 2014
mai bine ridicati-l si contestati amenda, dovediti ca ati instrainat si cui......altfel amenda va deveni titlu executoriu si va trebui sa contestati executarea cand o sa vina la primarie.
Ridicati amenda, contestati-o.
Daca pierdeti... dati in judecatat cumparatorul pentru neindeplinirea obligatiei de inregistrare pe numele sau, lucru care a atras amendarea dumneavoastra.
Aveti sanse mari de castig in cea de a doua actiune in instanta. Problema e daca aveti ce sa-i executati, daca are bunuri.
Inainte de toate, luati legatura si cu el! Poate intelege sa o plateasca si sa inregistreze masina pe numele sau
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta pierdut act de vanzare cumparare Valy1980 Valy1980 Buna ziua, Am vandut masina in 2011, respectand toate procedurile legale in vigoare: -act de vanzare cumparare -oferit fiscal de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovinieta danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, In anul 2010 luna a 7-a am primit amenda 28 euro ptr. ca am circulat fara rovinieta. Lucru care pana in prezent eu nu l-am stiut, tin sa ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr pentru o mașină vanduta crisstinn crisstinn Am vândut o mașină în luna martie, în drum spre politie am pierdut certificatul de înmatriculare, pana la urma l-am declarat pierdut dar nu am putut sa ... (vezi toată discuția)