avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietatile tatalui meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietatile tatalui meu

Buna ziua , tatal meu a decedat in anul 2012 si de curand am fost sunata de un domn care doreste sa cumpere un teren si sustine ca este pe numele tatalui meu.
Intradevar tata a spus ca are un teren in Buzau , noi locuind in Brasov , dar nu am apucat sa ne interesam.
Unde as putea merge sau cum ar trebui sa procedez in acest caz pentru a afla mai multe informatii despre acest teren si daca intradevar exista ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters321378 , utilizator 14:53, 1 Septembrie 2014
Puteti afla informatii de la primaria unde platea impozitul ori de la cartea funciara.

Sau chiar de la persoana care este interesata sa cumpere si care pare a fi mai informata decat dvoastra despre situatia proprietatilor pe care le mosteniti.
Puteti merge la notar si sa faca acesta adresa catre primarie.
In caz contrar tot veti avea nevoie de la notar de certificat de calitate...
Din pacate domnul care m-a sunat nu mai raspunde la telefon. Daca as merge la directia fiscala cu actul de mostenitor nu as rezolva nimic? Nu s-a platit impozitul pana acum pentru acest teren .
Daca ati dezbatut mostenirea si aveti certificatul de mostenitor puteti merge acolo si sa depuneti o cerere in afara de a vorbi cu ei.
Ati putea incerca si la Cartea Funciara.
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc ! O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire -- nu cunosc toata masa succesorala magda1612 magda1612 Tatal meu intentioneaza sa deschida succesiunea in urma decesului parintilor lui ( dupa 2 ani de la moartea ultimului parinte ! ) . Mostenitori ar fi el (tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren ContSters174421 ContSters174421 Buna ziua. Ma numesc B. Ghe. si locuiesc in Bucuresti. In urma cu putin timp, fratele meu a primit un telefon de la o persoana necunoscuta, care i-a adus la ... (vezi toată discuția)
Cum se împarte o casa și terenul aferent smcdali smcdali Bună ziua, tatăl meu a decedat de curând. Casa și terenul nu știu, încă, dacă au fost trecute pe numele bunicului sau al tatălui meu.. De fapt nu am ... (vezi toată discuția)