avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acord functionare service auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acord functionare service auto

Un vecin a deschis un service auto chiar langa casa lui X, intr o zona exclusiv de case, cu program de functionare inclusiv duminica pana la ora 22.00, vecinilor nu li s a cerut acordul, nu exista parcare, se blocheaza intrarea la proprietatea vecinilor, se modifica albia unui rau pentru a se crea locuri de parcare, apele romane intervin si solicita refacerea albiei, toate sesizarile adresate primariei raman fara nici un rezultat, nu se comunica copa acordului de functioanre, nu se comunica cand a fost emis, nici care sunt conditiile necesare eliberarii acordului de functionare. ma intereseaza daca exista in afara de OG 99/2000 vreo lege, ordonanta, care sa indice in mod concret care sunt conditiile si actele encesare emiterii unui acord de functionare pentru service auto. multumesc,

Alte discuții în legătură

Problema loc parcare mariuseugen mariuseugen Buna ziua. Am si eu o nelamurire referitor la locul de parcare.Anul trecut(11.2014) sotia mea a cumparat un apartament.In contract nu este specificat \"loc de ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare privat AlexaDinu AlexaDinu Buna ziua,va rog sa imi spuneti cui trebuie sa ma adresez in urmatoare situatie:am cumparat loc de parcare,cu ctr de vanzare-cumparare, intr un cartier ... (vezi toată discuția)
Parcare microbuz in fata blocului ContSters14151 ContSters14151 Buna ziua. Am avut o discutie cu un vecin care afirma mai aprins ca, intrucat [b]are inscris microbuzul [/b]cu care face curse regulate de transport de ... (vezi toată discuția)