avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de parcare privat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de parcare privat

Buna ziua,va rog sa imi spuneti cui trebuie sa ma adresez in urmatoare situatie:am cumparat loc de parcare,cu ctr de vanzare-cumparare, intr un cartier rezidential(3500 euro),in parcarea private unde sunt in jur de 4 locuri.In mod constant cineva parcheaza in fata locului meu de parcare si imi obstructioneaza accesul.Mentionez ca in aceea parcare sunt inregistrate cadastral doar 4 locuri de parcare iar cel care imi blocheaza accesul parcheaza nelegal,neavand niciunul din locurile cumparate de noi ceilalti.Nu stiu pe ce cale sa l fac sa inteleaga, vreau in mod legal.Astept raspunsul Dvs.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AlexaDinu , utilizator 15:14, 15 Octombrie 2015
Trebuie sa sunati la Politia Locala iar dansii au obligatia sa se deplaseze la adresa indicata, sa constate si sa aplice contraventiile ce se impun in astfel de situatii. In mod cert, cetateanul care va ingradeste acesul din si in parcare va fi amendat.
Va multumesc frumos!

Fiind insa proprietate private,prin Dezvoltator, oare Politia Locala, va putea intervene, spunand ca nu e domeniu public?
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2015
Adriantot, moderator
1-Aveti delimitat spatiul de parcare,exista semn distinctiv/marcaj ca locul este folosit pentru parcare auto nr X ?
2-Daca persoana staruie sa va restritioneze accesul la locul de parcare,realizati foto,sesizati politia din cadrul primariei-care are competenta sa intervina in astfel de situatii
Chemati politia ca nu va costa nimic. Sunati cand va blocheaza si nu puteti sa iesiti. Politia vine si daca se cearta doi in familie, in aceeasi casa, asa ca va veni si in cazul dumneavoastra.
Macar incheie un PV pe care-l puteti folosi apoi in instanta daca vecinul nu se linisteste.
Am crezut ca intr un cartier nou, unde sunt multi tineri, mentalitatea este alta si ca nu vom fi nevoiti sa ajungem la astfel de situatii.Dar aveti dreptate, ma voi adresa Politiei in cazul in care nu vom ajunge la un consens.Ce ma deranjeaza , e ca cineva te sfideaza ,atunci cand te porti cu bun simt.Va multumesc pentru sprijin

Este spatiu delimitat ,are semn de NU PARCATI, se stie ca sunt locuri cumparate etc..
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2015
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de acces pe un drum privat Maria88Adriana Maria88Adriana Buna seara, Abia ce m-am mutat intr-un nou cartier unde mi-am achizitionat un apartament si un loc de parcare, din pacate exista tot felul de neintelegeri ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a parca danutztitel danutztitel Buna-ziua! Locuiesc intr-un bloc privat cu parcare exterioara privata. Eu nu am loc de parcare cumparat si as dori sa va intreb daca cei care imi vin in ... (vezi toată discuția)
Parcare privata strain blocand intrarea Sergiu_Marian Sergiu_Marian Salut, este vorba de o parcare la un bloc, si avem bariera care restrictioneaza accesul la parcarea privata din spatele lui. Din cand in cand tot apare un tip ... (vezi toată discuția)