avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reincadrare pensie invaliditate gr.III
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reincadrare pensie invaliditate gr.III

Buna ziua. As dori sa stiu care este temeiul legal pentru reincadrarea in activitate a unui salariat care a fost in pensie de invaliditate gr.III (fara prestarea activitatii profesionale) timp de 2 ani, iar apoi cu 01.08 i s-a schimbat gradul de invaliditate (apt de munca 100%). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: hodor dana , utilizator 12:06, 2 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Societatea mai este obligata sa-l angajeze dupa schimbarea gradului de invaliditate (apt de munca) daca acesta si-a incetat activitatea cu 2 ani in urma?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare din pensie invaliditate gradul iii mihialescu mioara mihialescu mioara Ca angajator am obligativitatea de a reprimi un salariat care a fost pensionat grad invaliditate III si care la data pensionarii 01.08.2011 nu a solicitat ... (vezi toată discuția)
Consecinte juridice/pecuniare nettzy nettzy ce consecinte juridice/pecuniare poate avea un pensionar gr.2 daca a lucrat la o persoana juridica cu convectie platindu-si impozit la ad-tia financiara conf ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala si pfa in acelasi timp paulhm paulhm am dreptul sa fiu actionar la o firma cu 100% din actiuni si administrator si sa fiu la pensie de boala fara drept de munca ?aceeasi intrebare daca pot fi ... (vezi toată discuția)