avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS inchiriere apartament
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS inchiriere apartament

Buna ziua, am un contract de inchirire al unui apartament pe care as dori sa-l inregistrez la ANAF si nu prea inteleg daca sunt deja angajatul unei firme unde cotizez la toate sistemele de pensii, sanatate etc inventate de statul roman, mai trebuie sa platesc CASS si la venitul realizat din inchiriere, pe langa cei 16% impozit pe venit?! #-o
Cel mai recent răspuns: sandry , utilizator 20:25, 1 Septembrie 2014
DA, se va plati obligatoriu si asigurari de sanatate de 5,5% din veniturile obtinute din chirii chiar daca este angajat proprietarul si plateste ca si salariat asigurari de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass din chirii la pensionari florinjalaboi florinjalaboi O pensionara si-a inchiriat apartamentul din 2006 pana in 04-2013!in la inceputul anului a primit o somatie de la cass precum are de platit o restanta de ... (vezi toată discuția)
Cas pentru dobanda la banca ? cristian p cristian p 1. Daca am avut depozit bancar cu dobanda datorez pe langa impozit pe venit si CAS pentru dobanda respectiva ? 2.Daca am inchiriat masina cu contract de ... (vezi toată discuția)
Ce impozite se platesc pe veniturile realizate din chirie? este cas-ul inclus? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Sunt foarte nedumerita referitor la impozitul pe venit si CAS. Datele problemei: Un pensionar inchiriaza un apartament si astfel realizeaza ... (vezi toată discuția)