avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat pt auto vandut-e riscant?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat pt auto vandut-e riscant?

Buna ziua,sper ca am postat unde trebuie.Am vandut o masina pt care am recuperat taxa de poluare.samsarul care a cumparat-o a vandut-o la altul care a vandut-o la cumparatorul final.Acesta ma roaga sa-i fac un contract de comodat pt a evita plata timbrului de mediu.Stiu ca o masina trebuie inregistrata la taxe si impozite in 30 de zile de la cumparare.Cumparatorul final a spus ca vanzatorul i-a facut contract de V-C intre mine si el.E posibil asa ceva?
Daca ii fac contract de comodat,risc sa primesc amenzi pt rovinieta si radar.Cumparatorul spune ca putem face la notar actul.
E ok asa?
Ce alte variante am pt un somn fara dureri de cap?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: amyro777 , utilizator 16:46, 2 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Am facut acestea toate,am dat fiscalul pt inmatriculare,dar m-a sunat ultimul cumparator si m-a rugat sa-i fac contract de comodat,pt ca sa nu mai achite timbrul de mediu.Cand am inmatriculat-o eu,am platit taxa de poluare pe care am recuperat-o in instanta,iar acum el trebuie sa o achite.Dar el sustine ca ar avea contractul de V_C intre mine si el.Asta pt ca in talon e numele meu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul proprietar al masinii nu a transcris-o/inmatriculat-o pe numele sau mihneaandrei mihneaandrei Am vandut o masina catre un cumparator, prin contract de vanzare-cumparare, am pastrat o copie dupa toate actele, si am completat pe talon \"instrainat ... (vezi toată discuția)
Contract comodat pentru auto vandut cata1569 cata1569 Buna ziua. Anul trecut am vandut o masina inmatriculata pe numele meu la care se recuperase taxa de poluare de catre primul proprietar.I-am spus noului ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)