avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srld si notificarea la imm
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srld si notificarea la imm

Am un srld infiintat in 04/2013 si am uitat sa il inregistrez la Aippimm in 10 zile lucratoare de la infiintare. Care ar fi consecintele?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:59, 2 Septembrie 2014
ONRC-ul notifica OTIMMC infiintarea SRL-D-urilor, deoarece costurile de infiintare sunt supertate de guvern , deci in principiu SRL-D al dvs este inregistrat. Faptul ca dvs nu ati notificat OTIMMC poate avea consecinta obligativitatii la plata cheltuielilor de infiintare si respingerea dosarelor/proiectelor daca le veti depune pentru programele nationale precum si anlarea sintacmei SRL-D.

Toate acestea le puteti afla comunicand cu OTIMMC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie curatatorie Igpet Igpet Persoana cu handicap 36 ani as dori sa accesez fonduri pentru a deschide o spalatorie intr-un oras cu crestere turistica. Ce sanse am si unde ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Program kogalniceanu 2013 tibiersek tibiersek imprumutul acordat prin program trebuie restituit in decembrie 2013 sau se acorda pentru un an ? (vezi toată discuția)
Srl-d dumitrugeorge91 dumitrugeorge91 Buna ziua! Am 22 de ani si as vrea sa imi infiintez un SRL-D. Ati putea va rog sa imi spuneti mai exact care sunt costurile? Am citit mai multe de pe internet ... (vezi toată discuția)