avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

Buna seara.
Am un credit pe firma in care eu si sotia suntem giranti, apartamentul este girat la o alta banca. De aproape 2 ani avem probleme financiare si nu am mai putut plati ratele la zi, avem suntem tot cu 2-3 luni in urma.
Acum un an am facut restructurare la credit obtinand o rata mai mica. Acum cand s-a implinit anul trebuie sa facem o alta restructurare, doar ca ne cer mai multe conditii cu care noi nu suntem de acord, adica sa giram si cu cealalta firma pe care nu am mai avut activitate sau cu pfa-ul sotiei, dar in momentul de fata noi avem venituri foarte mici.
Intrebarea mea este ca nu exista inca o lege sa se poata amana o perioada ratele la credit?
Ce sanse are banca sa se lege de apartamentul girat la o alta banca, in caz de neplata? Mentionez ca la acea banca suntem cu ratele la zi.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 08:58, 2 Septembrie 2014
Lege nu exista in acest sens iar apartamentul poate fi executat silit chiar si asa, ipotecat.
Din pacate, apartamentul poate fi executat pt. recuperarea debitului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu creditul maria51 maria51 am girat pe un coleg la banca DECEBAL DEVA,colegul a mai contactat un credit cu gaj apartament,mentionez ca ambele credite le-a facut in acelas an,la creditul ... (vezi toată discuția)
Consecinte asupra girantului unei linii de credit pt firma alinabur alinabur Buna seara! as dori sa aflu ce se intampla atunci cand o persoana garanteaza sau gireaza cu un bun(cu un apartament proprietatea girantului) pt o linie de ... (vezi toată discuția)
Abitatie viagera si executare silita Talida Covaci Talida Covaci Buna ziua, Poate sa ma lumineze cineva cum se petrec lucrurile in urmatoarea situatie? In anul 2008 sotia face un imprumut de nevoi personale, fara ... (vezi toată discuția)