avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Greseala carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Greseala carte funciara

terenul se compune din trei parcele vecinii care au cumparat imobilul vecini dupa 13 ani salicita sa cedez oparte care este pe parcela mea pe motiv ca suprafata pe care au inscrisa pe cf ul lor e mai mica cu 2500m ce am de facut sa lamesc situatia?
Nu aveti nici o obligatie in acest sens. In ipoteza in care au pretentii (vecini) va trebui sa se adreseze instantei de judecata. (revendicare , granituire). Va trebui insa sa va faceti cadastrul si intabularea (daca nu o aveti deja si/sau daca nu cumva apar suprapuneri cu vecinii dvs.) Ar fi bine sa verificati si daca amplasamentul terenului dvs. este corect pentru a varegati de in eventual litigiu.
multumesc pt raspuns ozii buna
Interventie moderator

Am rugamintea sa numai deschideti alte topicuri cu acelasi subiect.

czintosian a scris:
terenul se compune din trei parcele vecinii care au cumparat imobilul vecini dupa 13 ani salicita sa cedez oparte care este pe parcela mea pe motiv ca suprafata pe care au inscrisa pe cf ul lor e mai mica cu 2500m ce am de facut sa lamesc situatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare propietate bogdan ola bogdan ola Cine ma poate ajuta? Detin un teren intravilan cadastrat si intabulat conform cu realitatea din teren, optinut printr-un contract de vanzare cumparare. ... (vezi toată discuția)
Granituire si revendicare vasilix vasilix Buna ziua . As dori parere avizata in ceea ce priveste situatia mea. Am un teren compus din curti cladiri si gradina pe care am dobandit titlul te ... (vezi toată discuția)
Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)