avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare service auto - autorizari si licente?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare service auto - autorizari si licente?

Buna ziua,

Ce autorizari si licente sunt necesare pentru activarea cf. legislatiei in vigoare a unui service auto de intretinere si reparatie a autovehiculelor + comercializare piese auto.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: freelancevoyager , utilizator 19:33, 22 Martie 2010
- societate comerciala legal infiintata
- autorizare RAR
- autorizare primarie locala
- autorizare protectia muncii (contract cu firma specializata)
- autorizare pompieri (contract cu firma psecializata)
- autorizatie sanitara
Eu doresc sa imi deschid o mica afacere, reconditionare sisteme de injectie auto, ca Intreprindere Individuala.
Practic voi lucra doar eu la inceput. Sediul declarat va fi la adresa unde locuiesc in oras, dar cu punct de lucru declarat la casa parintilor mei. Spatiul amenajat acolo e un atelier lipit de casa lor, cu acces separat.
Intrebarea mea e daca pot presta aceste servcii pe I.I., si daca in acest caz chiar imi trebuie autorizare RAR, eu nereparand autovehicule in mod direct, ci componente ale acestora si care nu tin de siguranta circulatiei.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - prestari servicii: recondtionare sismte injectie auto freelancevoyager freelancevoyager Eu doresc sa imi deschid o mica afacere, reconditionare sisteme de injectie auto, ca Intreprindere Individuala. Practic voi lucra doar eu la inceput. Sediul ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa fiu autorizat rar ca sa pot repara autovehicule? filca nedelcu filca nedelcu am deschis un pfa in domeniul reparatii autovehicule,adica amprimit de la registrul comertului certificat de inregistrare,de la finante la fel am primit ... (vezi toată discuția)
Caen 4520 am voie si servisare si comert cu piese auto? gigiauto gigiauto buna seara, gigi ma numesc si urmeaza sa deschid un mic atelier de reparatii auto, unde pe langa intretinerea autoturismelor vreau sa vand si piese auto ... (vezi toată discuția)