avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost sanctionat cu avertisment scris pentru sarcini ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost sanctionat cu avertisment scris pentru sarcini din fisa unui post pe care nu il mai ocupam.

Buna ziua,

in perioada 13.05 - 13.08 am fost delegat sa tin locul sefului din departamentul in care lucram ca si analist cumparari. Delegarea a fost facuta legal, in scris, cu toate sarcinile anexate. Dupa expirarea acestui interimat, Directorul Comercial a continuat sa imi dea sarcini ca si cand as fi fost sef de departament. Mai mult, pe data de 27.08, la doua saptamani de la expirare, mi-a facut referat catre HR si am fost sanctionat cu avertisment scris pentru neindeplinirea sarcinilor din fisa postului de sef deparmaent. Practic nu am supervizat si controlat activitatea colegilor din departament pentru proiectele lor, sarcina ce revine sefului de departament.
Ce poate fi facut in acest sens, pana la contestarea in instanta, care, dupa parerea mea, ar inrautatii lucrurile.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 15:41, 2 Septembrie 2014
Nu aveti decat optiunea sa va adresati conducerii ierarhic superioare in aceasta privinta.
@maader

Contestati in instanta sanctiunea disciplinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presiuni exercitate de angajator coyote coyote Buna ziua! Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: in urma unor discutii in contradictoriu, directorul mi-a cerut demisia. Nu am acceptat, ca urmare, pe ... (vezi toată discuția)
Șeful de departament s-a prezentat la hr spunând ca dorește sancționarea cu avertisment scris a unui angajat. se poate dispune avertismentul fără cercetare disciplinară prealabilă? Strong Strong Seful de departament s-a prezentat la HR spunand ca doreste sanctionarea cu avertisment scris pt.un angajat. Care sunt pasii avand in vedere ca, codul muncii ... (vezi toată discuția)
Conflict angajat vs. angajator HYP HYP Buna ziua, O persoana a intrat in conflict cu seful de echipa din cadrul unei sectii.Seful a amenintat angajatul cu o penalizare(nu stiu de care , in bani sau ... (vezi toată discuția)