avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum pot recupera banii de la o firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum pot recupera banii de la o firma in insolventa

am lucrat la o firma de cereale 2 ani jumate, mi s-a oprit garantie 10 la suta din salariu pana sau strans 3 salarii adica 3150 lei acum doua luni am incheiat activitatea la firma cu totul in regula <<predare autocamion acte,carduri alimentare,
etc.>>acum firma a intrat in insolventa si nu pot sascot banii de la iei.
cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: QUANTUM , Practician in insolventa 16:34, 5 Septembrie 2014
Buna ziua,

Singura modalitate, in acest moment, este acea de a va inscrie la masa credala a societatii in termenul prevazut. Verificati pe [ link extern ] .
daca intrati pe portalul din linkul transmis mai sus , trebuie sa intrati pe pagina instantei care judeca dosarul, poate fi tribunalul din judet, acolo la sectiunea dosare introduceti numele firmei si veti vedea cine a fost desemnat ca administrator judiciar. Luati legatura cu dansii , au obligatia de a va spune termenul in care trebuie sa depuneti declaratie de creanta(va poate ajuta un avocat sau jurist). Daca sunteti mai multi angajati care au de recuperat bani ar fi bine sa va uniti si sa alegeti reprezentant. conform legii in vigoare aveti prioritate la recuperare, imediat dupa creditorii garantati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala georgia78 georgia78 poate sa-mi spuna si mie cineva care este procedura de recuperare a unor debite de catre primarie in cazul firmelor care intra in procedura insolventei? am ... (vezi toată discuția)
Angajat cu restante salariale la o firma in insolventa lorelai_w lorelai_w Sunt anagajata la o firma care a intrat in insolventa. Am de recuperat salarii restante pe 9 luni. Ce trebuie sa fac? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Proces litigiu munca Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Aștept de 2 ani plată concediului de maternitate de la angajatorul ce a intrat în insolvență. Toate procesele s-au terminat,toți ceilalți ... (vezi toată discuția)