avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere minor

Buna ziua,
In cat timp trebuie sa primesc pensia de intretinere a minorului? Precizez faptul ca am hotararea definitiva si irevocabila de aproximativ 15 zile , iar instanta a hotarat ca pensia de intretinere in favoarea minorului sa fie achitata anticipat pana la data de 5 ale fiecarei luni. Ce pot face in cazul in care fostul sot nu doreste sa achite pensia de intretinere a minorului?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:47, 2 Septembrie 2014
Plangere penala, daca depaseste 3 luni
Puneti in executare hotararea ca sa nu asteptati 3 luni, mergeti la un executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara gigi-adriana gigi-adriana Am divortat in 2007 si am ramas cu un copil in varsta de 14 ani.De atunci nu am primit pensie alimentara.Care sunt pasii de urmat in aceasta situatie si daca ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare judecatoreasca boccca boccca am o hotarare judecatoreasca prin care fostul angajator trebuie sa-mi plateasca drepturile salariale neacordate (definitiva si executorie, cu drept de recurs, ... (vezi toată discuția)