Buna seara,
in cazul unui divort cu un copil minor,conf procedurii trebuie facuta ancheta psihosociala la domicililul mamei.
Daca mama a luat minorul si a parasit locuinta conjugala, ea locuieste la concubinul acesteia ancheta unde se va face? la care domicililu?Care este scopul acestei anchete?
Multumesc,
Ancheta psiho sociala este efectuata de persoane calificate(lucratori sociali,psihologi etc)pt a prezenta judecatorului din dosarul de divort o opinie in ceea ce priveste conditiile de crestere,educatie, financiare,afective ce pot fi oferite minorului de catre parinti,pentru a rezulta care este interesul superior al minorului.In mod normal ancheta tb efectuata si la domiciliul concubinului.
pensie probabil.. nu prea inteleg intrebarea, ziceati ca a luat copilul cu ea..., parintii sunt datori sa intretina minorul, de ce sa nu ceara mama pensie ? Pensia o datorati copilului, nu mamei. Mama pt copil cere, nu pt ea.
Divort cu minori
costy223
as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)