avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort-autoritatea tutelara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort-autoritatea tutelara

Buna ziua!

in cazul unui divort unde exista si copil minor,am primit in posta o adresa pentru a ma prezenta la autoritatea tutelara;
este obligatoriu sa ma prezint?
ce se poate intampla daca in calitate de parat nu pot ajunge la autoritatea tutelara,va rog?
minorul impreuna cu mama lui au plecat de la domicililu comun
Cel mai recent răspuns: luiza12 , utilizator 21:17, 27 Aprilie 2016
Trebuie să vă prezentați, întrucât se dorește efectuarea unei anchete psiho-sociale în privința minorului. Vă vor adresa niște întrebări, pentru a vedea care sunt relațiile dintre dvs. și minor, ce condiții ar putea să ofere fiecare dintre părinți pentru creșterea și dezvoltarea minorului, etc. Încercați să luați legătura cu reprezentantul de la autoritatea tutelară, telefonic, pentru a stabili o întâlnire funcție și de programul dvs.
multumesc,daca nu pot ajunge din motive ca nu sunt in localitate/tara?
Luaţi legătura cu ei telefonic.
Ati solicitat program de vizitare prin luarea minorului la locuinta dvs sau ati cerut stabilirea locuintei copilului la dvs ?
reclamanta a cerut domicilil minorului la ea;
exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti a minorului;
nu am depus raspuns la intampinare,nu am avut avocat;pot la primul termen sa cer program de vizita si custodie comuna? va rog,dna avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna cristi068 cristi068 Am un proces pe rol cu fosta sotie (autoritate parinteasca comuna si program vizitare) la care ea se tot opune ba mai mult prin avocatii ei imi transmit ca nu ... (vezi toată discuția)
Stabilire custodie pentru copilul a doi concubini ionutz_86 ionutz_86 Buna ziua, Doresc o lamurire, va rog, in urmatoarea speta: Concubini (ambii pana in 30 ani), au un copil de 1 an si jumatate. Copilul poarta numele ... (vezi toată discuția)
Nu imi pot vedea copilul- drept de vizita ratonu ratat ratonu ratat buna ziua, am si eu o mica problema... Am un copil, iar in urma procesului privind exercitarea autoritatii parintesti, a fost incredintat mamei sale.... nu ... (vezi toată discuția)