In urma decesului tatalui meu,au ramas bunuri (polizor,flex,circulare,betoniera,aparat sudura,etc) s-a facut decat succesiunea,iar eu am luat toate bunurile,fara sa-i dau surorii mele nimic. De asemenea sursele de apa e pe parte mea de casa , si vreau sa-i scot hidroforul,si sa-i blochez calea de acces in partea ei de casa (sa-si faca poarta) . Patesc ceva ,se poate duce la politie,ma poate da in judecata,mi se intampla ceva, aveam voie sa fac ,ce am facut? Ma gandesc ca poate imi da mama partea ei , si nu mi se poate intampla nimic!
Cu privire la bunurile pe care le-ati luat doar dumneavoastra, in cazul in care a fost fara stirea ei:
Dpdv civil dvs nu ati mai avea dreptul la acele bunuri.
Dpdv penal eu as incadra-o la furt...insa e discutabil.
Dpdv moral...nu vreau sa ma pronunt...
Buna seara.
pentru un polizor, flex, etc ati uitat ca e vorba de sora dvs? chiar asa totul se reduce la bunuri materiale ?? uitam sa mai fim oameni ??
poate ca mama dvs n-o sa va dea partea dansei , ci o sa i-o dea surorii . chiar nu puteti sa va intelegeti amiabil? sunteti doi frati , impartiti bunurile succesorale in mod egal .
eu as proceda aidoma regelui Solomon : jumatate de flex dvs, cealalta jumatate sora dvs.
ca sa nu mai fie discutii .
Mostenire
bandi2
vreau sa intreb,tata a murit,eu cu sora mea am mostenit o parte legala.eu daca plec din tara mama mea poate sa lase toata partea ei sora mi? dupa moartea ... (vezi toată discuția)