avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prelungire dovada de circulatie - termen legal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prelungire dovada de circulatie - termen legal

As avea o intrebare daca se poate cu privire la faptul ca ieri am primit o decizie legata de prelungirea dreptului de a condyuce si anume mi-a fost respins acest lucru pe motivul ca cererea a fost depusa tardiv. intrebarea mea este care este temeiul al carei legi unde se specifica ca eu trebuia sa depun cererea inainte de data expirarii dreptului de a conduce specificand faptul ca acesta s-a produs in ziua de duminica 24 august iar cei de la curte a de apel galati unde am depus cerea nu primesc cereri decat luni si miercuri ei fiind in vacanta deci personal redus si program scurt tot din acelasi motiv.Adaug faptul ca nu am putut depune decat marti 26 august intrucat serviciu meu nu imi permite sa ajung mai des la curtea de apel eu fiind din braila deci alta localitate, deci nu prea reuseam sa ma incadrez in timp util. ce e de facut in acest caz, cum pot justifica faptul ca eu am nevoie in continuare de dovada ca asta mi-e serviciu si am nevoie sa ma deplasez in alte judete.Pana la definitivarea apelului si in speranta ca voi demonstra nevinovatia eu nu pot sta acum in plus o luna jumate pana in octombrie cand am termenul defapt al apelului. in speranta ca pot fi ajutat va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:19, 4 Septembrie 2014
Trebuia sa va motivati temeinic cererea, dar ca regula, toate procedurile legale trebuiesc indeplinite inainte de implinirea termenului de 30 de zile.
sa inteleg ca acum nu e nimic de facut.... nu pot sa atac aceasta sentinta tinandu-se cont ca este data de curtea de apel si la sfarsit au si trecut definitiva....faptul ca mi se ia dreptul la munca eu fiind fotograf am de facut deplasari in judet. si programul secretariatului de la curtea de apel nu era pe timpul vacantei decat in 2 zile luni respectiv miercuri iar eu nu reuseam sa ajung pana in programul lor scurt de cateva ore. datorita serviciului.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2014
spanci, utilizator
Trebuia sa o depuneti in termen legal.

Puteti incerca sa faceti alta cerere dar slabe sanse.
Prelungirea era o formalitate simpla fata de situatia de acum...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene ContSters323967 ContSters323967 am si eu doua nelamuri 1. in cazul cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru se proroga termenul de anulare a actiunii ca netimbrata? 2. termenul de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul somajului pysa pysa Buna ziua,in ultimii doi an am lucrat fara intrerupere insa din luna august am schimbat firma sunt angajata la o casa de pariuri am lucrat in cluj ,din august ... (vezi toată discuția)
Sunt mama unui baietel de aproape 4 ani, pe care l-am inscris ... Crissa.M Crissa.M Sunt mama unui baietel de aproape 4 ani, pe care l-am inscris la gradinita privata (prin ordonanta presedentiala). Tatal copilului are program de vizita 1 ... (vezi toată discuția)