avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... dr. comercial
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

dr. comercial

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Care e urmatorul pas intr-un proces in dr. comercial-fond pretentii-in care debitorul a depus recurs iar instanta,la al 4 lea termen a acceptat recursul si a anulat prima hotarare pe motiv ca cererea de actionare in judecata este inadmisibila?Inca nu am primit hotararea dar am urmarit pe internet cazul si acolo e trecuta sentinta.E vorba de o creanta neachitata rezultata dintr-un contract de transport,iar dupa ce ni s-a cerut de 4 ori sa facem dovada transportului,si dupa ce de fiecare data le-am pus la dispozitie aceste dovezi,si chiar din comanda care a atasat-o firma debitoare la recurs reiese clar suma pe care o solicitam,tribunalul a acceptat recusul si a anulat prima hotarare pe motivul mentionat mai sus.Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2009
monichka, utilizator
Cel mai recent răspuns: monichka , utilizator 12:37, 20 Mai 2009
Daca creditorul a castigat procesul va trece la executare silita.
Daca a pierdut nu mai are ce executa.

avocat Claudiu Lascoschi
In prima instanta am castigat procesul.Instanta de recurs:Admite recursul.Modifica in tot hotararea recurata astfel:admite exceptia inadmisibilitatii.Respinge actiunea ca inadmisibila.
Repet ca inca nu am primit hotararea data in recurs.Ce ar trebui sa facem mai departe?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va adresez o intrebare. cattie cattie Vreau sa aflu daca ,in cazul unui proces in baza art 278 ind 1 Cpp,exista si o alta cale de atac decat recursul ?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Recurs adriana-anita adriana-anita Dupa 4 ani de proces am ajuns la recurs.Am primit trimiterea la rejudecare.Unul din cei intimati a depus recurs.Ce urmeaza ???????? (vezi toată discuția)
Recurs la incheierea de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate florindbro florindbro Prin incheierea data de Curtea de Apel Timisoara la data de 01.07.2010 se respinge cererea de suspendare provizorie pana la solutionarea recursului in cadrul ... (vezi toată discuția)