Buna ziua.Am si eu o intrebare.Care e urmatorul pas intr-un proces in dr. comercial-fond pretentii-in care debitorul a depus recurs iar instanta,la al 4 lea termen a acceptat recursul si a anulat prima hotarare pe motiv ca cererea de actionare in judecata este inadmisibila?Inca nu am primit hotararea dar am urmarit pe internet cazul si acolo e trecuta sentinta.E vorba de o creanta neachitata rezultata dintr-un contract de transport,iar dupa ce ni s-a cerut de 4 ori sa facem dovada transportului,si dupa ce de fiecare data le-am pus la dispozitie aceste dovezi,si chiar din comanda care a atasat-o firma debitoare la recurs reiese clar suma pe care o solicitam,tribunalul a acceptat recusul si a anulat prima hotarare pe motivul mentionat mai sus.Va multumesc.
In prima instanta am castigat procesul.Instanta de recurs:Admite recursul.Modifica in tot hotararea recurata astfel:admite exceptia inadmisibilitatii.Respinge actiunea ca inadmisibila.
Repet ca inca nu am primit hotararea data in recurs.Ce ar trebui sa facem mai departe?
Va multumesc