avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Prestari servicii intracomunitare raportare in ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Prestari servicii intracomunitare raportare in declaratia 390

Buna ziua,

Ma puteti ajuta, va rog, cu o informatie?
Am cazul unei societati platitoare de tva trimestrial, inregistrata in ROI, care presteaza servicii intracomunitare catre o societate din Italia(inregistrata in scopuri de tva). Conform contractului incheiat intre cele doua firme, serviciile se presteaza in luna curenta si se factureaza in luna urmatoare, iar plata se poate face fie in luna in curs(in avans), fie in luna urmatoare dupa emiterea facturii. Intrebarea mea este: cand depun declaratia 390, pana pe 25 ale lunii emiterii facturii sau pana pe 25 ale lunii urmatoare emiterii facturii?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: consttantin , utilizator 10:47, 3 Septembrie 2014
Buna ziua, depuneti declaratia pana pe data de 25 a lunii urmatoare emiterii facturii.

O zi buna!
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor de tva factureaza in ue servicii legate de bunuri din romania Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Un PFA neplatitor de TVA (nu a depasit plafonul) presteaza servicii legate de bunuri imobile din ... (vezi toată discuția)
Info tva kaz kaz buna sunt pfa cu norma de venit si neplatitor de tva caen 7410, facturez in ue prestari servicii. 1- ce trebuie sa fac cu tva? 2- trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Vanzare marfa la o firma din italia scorus69 scorus69 buna ziua o microaintreprindere platitoare de tva trimestrial din Romania poate sa vanda marfa din depozit unei firme din Italia,transportul marfii in ... (vezi toată discuția)