Buna ziua. Am depus o cerere, cu o luna in urma, la judecatorie, pentru cresterea pensiei alimentare a copilului. Deoarece nu stiam domiciliul din buletin al fostului sot, care locuieste in alt judet , dar stiam adresa firmei la care este patron, am dat adresa respectiva ( aceasta apare si in Monitorul Oficial). Fiind plecata din localitate am cerut judecarea in lipsa. Pe site-ul noulportal.just.ro am gasit solutia data si anume ca sunt citata la termenul urmator cu menţiunea de a face dovada ultimului domiciliu al pârâtului sau să indic datele de identificare ale pârâtului, sub sancţiunea suspendării cauzei. Va deranjez cu urmatoarele intrebari:
1. Este datoria mea sa aflu domiciliul acestuia, atata timp cat eu am dat adresa exacta a firmei (domiciliul nu-l cunosc)?
2. Daca trebuie sa ma prezint la urmatorul termen trebuie sa fac din nou cerere?
Va rog mult sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez. Mentionez ca el nu trimite nimic copilului iar suma stabilita initial este f mica, el fiind arestat in momentul stabilirii acesteia, in urma cu 9 ani. Va multumesc anticipat.
Reclamantul este obligat sa identifice paratul, inclusiv adresa de domiciliu.
Aratati instantei ca ati facut demersuri si nu ati aflat-o si poate va face instanta asta in locul dvs desi nu cred.
Cu un certificat de grefa si o cerere ar trebui sa va adresati serviciului de evidenta populatiei indicand cnp ul si ultima adresa si ei vor comunica pe adresa instantei domiciliul actual.
Dvs acum nu aveti un termen de judecata la care sa va prezentati ci un termen administrativ pana la care tb sa indicati domiciliul in caz contrar cererea va fi anulata.
Daca se anuleaza puteti sa depuneti o alta actiune.
Instanta competenta
Daniladion
Buna ziua. Va rog un raspuns la urmatoarea problema: in cazul unei actiuni privind incredintarea minorului, in cazul in care nu cunosc domiciliul sau resedinta ... (vezi toată discuția)