avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... HG sau OUG ajustare curs de schimb
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

HG sau OUG ajustare curs de schimb

Buna ziua

Am inteles ca exista o decizie legala (HG sau OUG) care permite schimbarea ratei de schimb valutar in cadrul proiectelor finantate din fonduri europene sau alte tipuri de fonduri ale caror contracte sunt semnate intr-o moneda straina.

Imi poate spune cineva care este aceasta decizie legala?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 15:46, 4 Septembrie 2014
Fiecare program are un ghid al solicitantului aprobat si care in functie de data apelului stabileste cursul de schimb valutar . Nu poate guvernul sa dea OUG sau HG pentru a modifica ghidul solicitantului.
Regula generala este ca se va deconta cel mai mic curs valutar dintre data emiterii facturii si data platii.

Daca va referiti la altceva, cel mai sigur intrebati la organismul intermediar unde aveti in monitorizare proiectul, la serviciul verificare.

Si dupa aceea va rugam sa ne spuneti si noua, ca sa mai invatam si noi ceva din schimbul de idei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente de curs aveno aveno In cursul lunii primesc o factura dintr-o tara Euro. Plata o fac dupa o zi sau doua de la primire. Diferenta de curs dintre cursul BNR la data facturii si ... (vezi toată discuția)
Exemple de clauze abuzive in contractele de credit in franci elvetieni Cristina Paisa Cristina Paisa BANCA NR. 1 \\"Tragerile se vor efectua in valuta creditului. Utilizarea sumelor trase se va face in moneda in care imprumutatul este obligat sa efectueze ... (vezi toată discuția)
Facturi externe barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi : 1)-,[b]la ce curs valutar [/b]trebuie sa calculez facturile externe platite cash ? : -la cursul valutar ... (vezi toată discuția)