Buna ziua,
Urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii ianuarie / inceputul lunii februarie.
Pana in 01.06.2014 am lucrat cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Ulterior mi-am schimat locul de munca insa contractul a fost incheiat incepand cu data de 03.06.2014 (tot pe perioada nedeterminata). Voi avea probleme din acest punct de vedere la calculul / acordarea indemizatie de crestere?
De asemenea, mi-as dori sa revin la serviciu mai devreme (sa spunem dupa 3 luni de la nastere). Cum se procedeaza in acest caz cu indeminzatia?
Multumesc!
1. Intreruperea de doua zile intre cele doua locuri de munca va permite sa beneficiati de indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).
2. - Daca optati pentru CCC pana la varsta de 1 an si reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an se va suspenda plata indemnizatiei pentru CCC si veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.
- Adica veti primi salariu pentru munca depusa iar statul va mai da 500 lei lunar.
3. Dupa ce reluati activitatea va prezentati la Primarie cu decizia de reluare a activitatii si solicitati stimulentul de insertie.
Multumesc pentru raspuns.
Mai am o neclaritate: unde se va completa cererea pentru indemnizatie pentru cele 12 luni de cotizatie, la actualul loc de munca sau atat aici cat si la fostul loc de munca?
Practic, cele 12 luni de cotizare sunt impartite jumatate la un loc de munca si jumatate la celalalt.
Stimulent de insertie
rkinga6
Buna ziua,
Din diverse parti am auzit ca pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa ma reintorc la munca inainte de a implini copilul 11 luni, ... (vezi toată discuția)