avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lncadrare salariala, salar brut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lncadrare salariala, salar brut

Buna ziua. In 1997 am fost angajata ca muncitor necalificat , in 2001 am fost incadrata pe postul de bucatar intr.o unitate de invatamant special. as dori sa stiu de ce figurez cu salar brut de 744 lei desi vechimea pe post este de 13 ani. Pe fluturas este trecut salar de baza 933 aici fiind adunata si vechimea, mentionez ca la incadrare scrie muncitor IV,G , gradatia 5. Nu ar fi corect ca salarul meu brut sa fie 900lei +vechime ? nici gradatia nu mi-a fost acordata conf vechimii....
Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 4 Septembrie 2014
Asa cum am mentionat si in alte topicuri deschise pe acesta Sectiune, fiind vorba despre sectorul bugetar, salariul dvs trebuie sa fie : 900 lei + sporurile acordate.

HG 871/2013 prevede la art.2 ca, pentru personalul din sectorul bugetar, nivelul salariului de baza, potrivit incadrarii, nu poate fi inferior nivelului salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata.
Spuneti.mi va rog unde ma pot adresa cu problema mea.

Multumesc pentru raspuns.

Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Fie va puteti adresa ITM-ului, Inspectiei Muncii ori Ministerului Muncii, fie promovati o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere "fluturas" in domeniul bugetar dan-gabriel13 dan-gabriel13 Buna ziua ! Mama mea este bugetara. Avem o nelamurire, in ceea ce priveste \\"fluturasul\\" ei si ceea ce este trecut pe el : salariu de baza : ... (vezi toată discuția)
Aplicare salariu de baza minim brut in institutiile publice avand personal bugetar Jz61 Jz61 As vrea sa ma indrumati, cum se aplica salariul de baza minim brut pe tara, in institutiile publice.Am citit mai multe comentarii in aceasta privinta, parerile ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetar spor vechime 10% nu se acorda jax jax Buna ziua, Lucrez la stat in cadrul unei institutii publice..din data de 10.08.2013, anterior acestei date am lucrat 4 ani la privat.. M-am angajat la stat ... (vezi toată discuția)