avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Activare cont
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Activare cont

Buna ziua,

Contul meu apare ca fiind inactiv. Am acces aproape la toate facilitatile. Am incercat (re)activarea contului si am observat ca adresa de e-mail este gresita, dmanciu @gmaail.com in loc de dmanciu@gmail.com. Am incercat sa modific adresa, urmand procedurile indicate pentru modificare, dar nu am reusit.
Ce ar trebuie sa fac sa-mi fac contul activ fara a pierde istoria ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:55, 4 Septembrie 2014
Contul dv este activ de vreme ce puteti posta
Daca persista anuntul cu cont inactiv,sesizati prin mesagerie privata moderatorii sectiunii
Am incercat sa modific adresa, urmand procedurile indicate pentru modificare, dar nu am reusit.

Ati intrat in Date personale - e-mail si ati facut click pe link-ul albastru ''schimba'' si nu ati reusit...ce?
Ar fi trebuit sa apara niste casute sub Schimba adresa email in care dvs. sa introduceti de 2 ori adresa de e-mail corecta:

Email curent dmanciu @gmaail.com (asta scrie deja)
Email nou dmanciu @gmail.com (casuta goala - scrieti dvs)
Verifica Email nou dmanciu @gmail.com (casuta goala - scrieti dvs)

Si click pe Modifica . Ce n-a mers?
Buna seara,

Selectand butonul "Click aici pentru activare" primesc un mesaj care-mi spune ca printr-un mesaj E-mail la adreesa "dmanciu@gmaail".com voi primi informatii pentru reactivare. Bineanteles ca nu primesc niciun mesaj.
Incercand modificarea adresei, conform pasilor mentionati de dvs primesc raspunsul ca adresa corecta "dmanciu@gmail.com" exista deja si ca urmare nu se accepta modificarea.

Cu multumiri, Daniel
Buna seara,

Intradevar contul poate fi utlizat cu exceptia:
- posibiliatatii de a trimite mesaje private catre specilisti, consultanti sau utilizatori
- imposibilitatea de a primi buletinele informative Avocatnet

Cu multumiri, Daniel
Poate ar trebui sa va creati o adresa noua de e-mail, cum ar fi d.manciu@gmail.com, o veti avea doar pentru Avocatnet. E o solutie empirica dar, sincer, altceva nu stiu ce sa va spun :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna seara, Incerc fara succes sa-mi activez contul. Mentionez ca am acces la FORUM si la toate informatiile din site, dar in ultima perioada nu mai ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "cont inactiv"? Alin Popescu Alin Popescu Incepand de ieri, 6 martie 2009, am introdus ideea de activare a contului, pentru a elimina astfel cateva disfunctionalitati pe care le-am observat in ultima ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv Raluca ANA Raluca ANA Buna ziua, Desi pot sa scriu aici mesaj, atunci cand am dorit sa dau un mesaj privat imi aparea mentiunea in partea de sus a ecranului: contul tau este ... (vezi toată discuția)