avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Adresa incompleta in buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Adresa incompleta in buletin

Buna ziua!
Mi-am scos buletin nou acum cateva zile si azi am constata ca adresa nu este completa adica nu este trecuta strada.Ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:32, 5 Decembrie 2016
Buna ziua,
Mergeti la organul care l-a eliberat si semnalati.
Solicitati o noua carte de identitate, cu adresa scrisa complet si corect. Nu mai trebuie sa platiti nimic pentru ca a fost o eroare care nu vi se datoreaza.
Se mai intampla cand e volum mare de munca sa se produca astfel de greseli.
Buna ziua,
Am preschimbat si eu cartea de identitate in urma schimbarii domiciliului si am constatat ca pe noua carte de identitate nu mai este trecut etajul (locuiesc la bloc). Este ok asa sau trebuie sa solicit o noua carte care sa includa si etajul?
Multumesc!
Nu este trecut etajul pentru ca nici dvs,mai mult ca sigur nu l-ati trecut in cererea de solicitare. Nu este un impediment, stati linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare c.i kadilus kadilus buna ziua! as avea o intrebare cu referire la preschimbarea cartii de identitate... este vreo problema daca il schimb inainte de termenul de expirare? ... (vezi toată discuția)
Preschimbare documente emilpiros emilpiros buna seara. Am si eu o intrebare. In cazul schimbarii buletinului, e nevoie sa se schimbe si permisul de conducere, talonul si cartea masinii? in ce ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin identitate johanna10 johanna10 Buna ziua, am o problema foarte delicata si va rog daca puteti sa ma ajutati cu o indrumare. Trebuie sa-mi schimb buletinul de identitate , iar problema mea ... (vezi toată discuția)