avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare obiecte personale de la fostul sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare obiecte personale de la fostul sot

Buna!Fostul sot refuza sa-mi dea obiectele si lucrurile mele personale care mi-au mai ramas la el dupa divort,desi am vorbit cu el sa stabilim o zi sa ma duc dupa ele,darde fiecare data invoca diferite motive(o data nu are timp,o data ca nu-i acasa).Este o fire foarte divicila cu care greu reusesc sa ajung la o intelegere.Cum as putea sa mi le recuperez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:54, 4 Septembrie 2014
Nu ati facut partajul ?
Notificati oficial ex sotul pentru restituire bunuri,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionare in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit masina Liliana4 Liliana4 Am masina fostului cumnat pe numele meu si el nu a platit impozitul deloc timp de 5 ani Eu i-am facut procura de fiecare data ptr a circula cu masina! (Are ... (vezi toată discuția)
Boxa gianaiona gianaiona exista posibilitatea unei medieri inainte de un proces pt a intra posesia boxei ce o am pe acte , dar care vanzatorul nu vrea sa mi-o cedeze? unde as gasi un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu 3 săptămâni am cumpărat un auto, am ... RaresDaniel RaresDaniel Buna ziua! In urma cu 3 săptămâni am cumpărat un auto, am fost sa facem vânzare-cumpărare, l-am făcut dar când am ajuns la primărie era închis, asta ... (vezi toată discuția)