avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit masina

Am masina fostului cumnat pe numele meu si el nu a platit impozitul deloc timp de 5 ani Eu i-am facut procura de fiecare data ptr a circula cu masina! (Are procura si acum) Mi-a venit acasa executare silita daca nu platesc acel impozit care e destul de mare pentru mine. Intrebarea mea este ce ar trebui sa fac ca el nu are de gand sa plateasca si nici sa-mi dea mie masina sa o vand
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:03, 7 Ianuarie 2017
Initial trebuie sa achitati de urgenta debitul in evidenta generat de neplata impozitului auto aferent 5 ani
Este o diferenta semnificativa intre procura pentru utilizat vehicul si obligatia achitarii impozitului vehiculului-care de regula intra in responsabilitatea exclusiva a proprietarului vehiculului
Pentru recuperare vehicul desfasurati demersuri la nivelul detinatorului acestuia,eventual comunicati notificare oficiala pentru restituire vehicul sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca nu raspunde la notificare parcurgeti si procedura prin mediator
Daca nici prin mediator nu solutionati,formulati actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele meu,am vândut ... denisacami denisacami Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele meu,am vândut o unui vecin fara a face un contract de vânzare cu el înțelegandu- mă cu acesta că eu ... (vezi toată discuția)
Amenda dupa vanzarea masinii Costi2017 Costi2017 Buna dimineata, In anul 2012,am vandut o masina. Actele de vanzare/cumparare au fost facute la un birou specializat - urmand ca beneficiarul sa faca restul ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa facem contract de vanzare cumparare sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua , am facut schimb de masini cu un baiat , el mi-a dat o masina care de fapt el nu avea nici un act de proprietate pe ea , in cele din urma am gasit ... (vezi toată discuția)