avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit masina

Am masina fostului cumnat pe numele meu si el nu a platit impozitul deloc timp de 5 ani Eu i-am facut procura de fiecare data ptr a circula cu masina! (Are procura si acum) Mi-a venit acasa executare silita daca nu platesc acel impozit care e destul de mare pentru mine. Intrebarea mea este ce ar trebui sa fac ca el nu are de gand sa plateasca si nici sa-mi dea mie masina sa o vand
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:03, 7 Ianuarie 2017
Initial trebuie sa achitati de urgenta debitul in evidenta generat de neplata impozitului auto aferent 5 ani
Este o diferenta semnificativa intre procura pentru utilizat vehicul si obligatia achitarii impozitului vehiculului-care de regula intra in responsabilitatea exclusiva a proprietarului vehiculului
Pentru recuperare vehicul desfasurati demersuri la nivelul detinatorului acestuia,eventual comunicati notificare oficiala pentru restituire vehicul sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca nu raspunde la notificare parcurgeti si procedura prin mediator
Daca nici prin mediator nu solutionati,formulati actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele meu,am vândut ... denisacami denisacami Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele meu,am vândut o unui vecin fara a face un contract de vânzare cu el înțelegandu- mă cu acesta că eu ... (vezi toată discuția)
Amenda dupa vanzarea masinii Costi2017 Costi2017 Buna dimineata, In anul 2012,am vandut o masina. Actele de vanzare/cumparare au fost facute la un birou specializat - urmand ca beneficiarul sa faca restul ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa facem contract de vanzare cumparare sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua , am facut schimb de masini cu un baiat , el mi-a dat o masina care de fapt el nu avea nici un act de proprietate pe ea , in cele din urma am gasit ... (vezi toată discuția)