avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lamuriri despre plata taxei de timbru judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lamuriri despre plata taxei de timbru judiciar

Pentru recurs taxa este de minim 100 lei?Am de facut recurs pentru un proces de intoarcerea executarii silite.Taxa trebuie platita in termen de 15 zile de la primirea comunicarii Sentintei cicile ,simultan cu depunerea cererii de recurs sau dupa depunerea cererii voi primi de la tribunal ce taxa am de achitat ? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: asedy , utilizator 18:07, 4 Septembrie 2014
Dovada achitarii taxei de timbru se depune o data cu cererea de recurs.
fiți amabilă ,stiți cit este taxa de timbru pt.recurs ,pt. contestarea unei plăți de 250 lei ,în proces de intoarcerea executării silite ?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune anulata ca netimbrata, recurs respins ca nefondat - ce mai pot face? michil michil Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o solutie la problema pe care o intampin. Am chemat in judecata pe Contencios un Biroul al unor executori judecatoresti ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca lilianadobrin69 lilianadobrin69 Buna, Am avut un proces cu o societate care nu mi-a platit ultima luna de munca.Am primit Hotararea acasa si m-au informat ca am avut dreptate.Asta a fost pe ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru Oradea2020 Oradea2020 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Am facut o cerere de suspendare si anulare a unei executari silite! Acum Am primit citatie de la ... (vezi toată discuția)