avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... solicitare informatii din partea bancii- caracter ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

solicitare informatii din partea bancii- caracter personal

o primarie are voie sa dea informatii cu privire la bunurile unei persoane, daca primeste solicitare din partea unei banci? sau doar executorului sau instantei? poate pune banca sechestru pe bunuri , fara sentinta executorie ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:53, 5 Septembrie 2014
Nu banca pune sechestru si nici nu cere informatii de nicaieri, apeleaza la executor, acesta l ainstanta si apoi se cer informatii de catre executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita a pensiei alimentare meryliv meryliv Buna seara, Imi puteti spune , va rog , care este modalitatea de a cere o executie pentru neplata pensiei alimentare pentru care exista deja o sentinta ... (vezi toată discuția)
Procedura de sechestru ADIPOP ADIPOP Acum 3 ani am luat un credit de nevoi personale.Dupa primul an am ramas somer iar sotia in concediu de maternitate.Banca a apelat la un executor judecatoresc,a ... (vezi toată discuția)
Comunicare informatii la solicitarea executorului judecatoresc gicamarin gicamarin o primarie poate transmite copii dupa contractele de arenda ale unei firme( arendas) la solicitarea unui executor judecatoresc? facem precizarea ca ... (vezi toată discuția)