:((:((buna seara , ma numesc anna sunt in varsta de 27 de ani si locuiesc in Anglia ,mama mea acum3 zile a facut o comotie cerebrala si este in spital pe o perioada ne determinata ,starea mamei mele nu va mai fi la fel ca inainte si asi vrea sal iau pe fratele meu de 12 ani in anglia ,starea familiala si financiara pe care o are in momentul de fata este dezastros ,si eu nu pot sami las fratele pe drumuri vreau sal ajut sai dau o sansa la o viata mai buna si la un viitor mai bun,povestea este foarte lunga si pot sa vo descriu in detalii dar asi vrea va rog frumos sami spuneti cum pot sa procedez in aceasta situatie ca sal pot duce in anglia si daca voi dori sa mai calatores in vacante cu el cum pot avea imputernicire .ps eu am inca2 copii in anglia la scoala ,si voi dori sa calatoresc si in alte tari ,si am nevoie de documente ca sal bag la scoala in anglia spuneti- mi va rog calea cea mai simpla si legala ,sunt limitata de timp si nu pot sa stau 6 luni pt o hotarare judecatoreasca . Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceste informatii!!!!