avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Recrutare functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Recrutare functionari publici

In situatia in care se organizeaza concurs pentru recrutare functionari publici pe posturile vacante
Noi avem urmatoarea situatie a posturile vacante ; 2 posturi inspector, clasa I,grad profesional superior si 1 post consilier, clasa I,grad profesional principal. Presupunem ca la concurs vor participa persoane fara vechime in specialitate care nu pot fi incadrate pe posturile respective.Cum se procedeaza pentru a incepe documentatia pentru organizare concurs.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:08, 6 Septembrie 2014
Vedeti Hotararea nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici , cu modificarile si completarile ulterioare.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Vineri, 5 Septembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cred ca art. 15 , HG 611/2008 va poate fi util
Daca exista o astfel de situatie, atunci este aplicabil acest articol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa danacaterina danacaterina buna ziua, Am absolvit in februarie 2018 Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative , specializarea Drept . Tinând cont ca la momentul actual sunt ... (vezi toată discuția)
Avansare pe un grad "imediat superior"sau recrutare pe un grad " superior" barbutmar barbutmar Buna ziua, Sunt functionar public in cadrul administratiei publice locale incepand cu anul 2005.Postul pe care am sustinut consurs si am fost admis- consilier ... (vezi toată discuția)