am si eu mai multe probleme am condus un autovehicul cu numerele expirate,fara permis si cu o alcolemie de 0,73 la prima recoltare de sange si la a doua cu 0,6.iar acum sunt urmarit penal pentru conducere fara permis dar am scola de soferi facuta si intre timp si permisu loat si mai sunt urmarit tot penal pentru numar expirat si mau bagalt si la numar fals mai e posibil sa sacapt fara cazier.va rog lamuritima si pe mine putin cu ce sar intampla.nu mai am alte abateri
Sunt angajatori care nu solicita cazierul la angajare, iar in cazul celor care solicita acest document vor vedea ca ati fost condamnat in baza codului rutier, adica ca ati condus un autoturism sub influenta alcoolului....
Asa ca , nu trebuie sa asteptati reabilitarea pentru a incepe sa munciti....;)
Buna ziua si eu am aceiasi problema am condus o masina ,am vrut doar sa o scot din parcare..eream sub influenta alcoolului iar masina erea radiata si avea alte numere pe 11 trebuie sa ma prezint la tribunal...imi este destul de frica,nu am antecedente penale...ce risc.? va multumesc
Buna ziua dupa cum am spus mai sus si eu am aceiasi problema ...pe 11 am procesul as dorri sa stiu cat ma costa o reprezentare al unui avocat am inteles ca daca mi se pune din oficiu am sanse sa iau cu executare...as mai dorii sa stiu daca pot amana cumva procesul pana imi gasesc un avocat deoarece nu dispun de banii si imi este frica sa ma duc cu avocat din oficiu va multumesc anticipat astept raspuns
Dosar penal
daner
Pe data de 26.01.2015 la vama am mutat o autoutilitara 150 m posedand permis doar pt categ. B si m-am prezentat cu documentele pentru verificare ia urmand sa ... (vezi toată discuția)