avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Mijloace fixe PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Mijloace fixe PFA

As vrea sa stiu daca un PFA poate cumpara un mijloc fix de
la o persoana fizica in baza unui contract de vanzare-cumparare,
la care atasam copie dupa CI, si pentru care facem un borderou de achizitii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MARIA_O , utilizator 15:34, 8 Septembrie 2014
Bineinteles ca poate.
Intrebarea mea a aparut ca urmare a unei discutii cu cei de la Apia (PFA-ul are masura 141) care au spus ca nu e in regula tranzactia.....
Este posibil ca ei sa nu accepte astfel de tranzactii fiind susceptibile la frauda, dar din punct de vedere fiscal este legal.
Aveti perfecta dreptate...nu le accepta cei de la Apia, dar cei de la finante au spus ca sunt OK!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare de mijl fixe dintre pers. fizice si juridice miraj miraj asociatul unic al societati are in proprietate personala mai multe aparate(menghina,ghilotina , etc) mijl fixe achizitionate in timpul cat a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Pfa mare problema adinozaur1 adinozaur1 Buna ziua, ma confrunt cu o mare problema, daca ma puteti ajuta va rog. Am un PFA care la toate achizitiile care le-a facut pe baza de factura a trecut ... (vezi toată discuția)
Achizitii de produse dela persoane fizice stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Detin un magazin de produse naturiste in Galati si am descoperit pe net o serie de produse naturiste, cosmetice de la diverse persoane fizice care ... (vezi toată discuția)