avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca Anglia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca Anglia

Buna ziua !
Am un contract de munca in Anglia pe care trebuie sa il semnez zilele acestea.
Am o perioada de proba de 6 luni in care voi lucra de acasa, apoi la biroul din Londra.
MA poate lamuri cineva cu privire la ce taxe si impozite voi plati aici si care vor fi platite acolo (ma refer la aceasta perioada de 6 luni in care voi lucra din Romania)?

Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 5 Septembrie 2014
moneytaker, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:09, 16 Septembrie 2014
Buna seara,

Cu cine ve-ti incheia contractul de munca, cu o companie englezesca sau cu una romaneasca?
Compania este din Anglia !
nimeni sa ma lamureasca si pe mine ?
Daca vi se retine si vireaza impozit si contributii sociale in Anglia, tara cu care Romania are conventie de evitarea dublei impuneri, atunci nu mai datorati impozit aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe veniturile din ue keloo keloo Buna, Va rog daca poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu impozitarea veniturilor din strainatate. Eu lucrez in UE (Olanda), cu un contract de munca ... (vezi toată discuția)
Obligatia declararii venitului din strainatate Cristi2168 Cristi2168 Buna seara, Am citit codul fiscal si amendamentele moi intrate in vigoare, dar tot nu imi este clar daca trebuie sa declar aceste venituri sau nu in ... (vezi toată discuția)
Impozit - contract cu o organizatie din anglia crismg crismg Buna ziua. As avea o intrebare. In cazul in care am incheiat un contract de consultanta cu un ONG din Anglia dar eu lucrez din Romania la distanta cine se ... (vezi toată discuția)