Buna ziua, ma confrunt cu o situatie banala dar in acelasi timp iritanta!
Concret, in primavara acestui an am avut aututurismul personal la un atelier auto pt reparatii, am evaluat starea auto si am ajuns la concluzaia ca nu merita reparat, astfel am hotarat sa-l casez. Intr-o zi m-a sunat mecanicul, spunand ca are un amic care este interesat de anumite piese de la masina mea, mi-am dat acordul stabilind totodata impreuna cu mecanicul si pretul uneia dintre piese iar celelalte sa vb direct cu beneficiarul. M-am intalnit cu respectivul, a achitat piesa negociata de mecanic si am stabilit suma pt restul de piese precum si termenul de plata al acestora. La expirarea termenului limta l-am sunat in repetate randuri, refuzand sa-mi raspunda la telefon. Intr-un final am folosit tel. unui coleg si am reusit sa vb, spunadu-mi sa nu-l mai stresez cu telefoanele ca va achita cand va avea .............. si asa au trecut mai bine de trei luni.
Astfel fiind datele problemei, va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez, ca acest individ ( politist fiid) sa platesaca in fata legii.
Va multumesc anticipat!