avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz de incredere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz de incredere

Buna ziua, ma confrunt cu o situatie banala dar in acelasi timp iritanta!
Concret, in primavara acestui an am avut aututurismul personal la un atelier auto pt reparatii, am evaluat starea auto si am ajuns la concluzaia ca nu merita reparat, astfel am hotarat sa-l casez. Intr-o zi m-a sunat mecanicul, spunand ca are un amic care este interesat de anumite piese de la masina mea, mi-am dat acordul stabilind totodata impreuna cu mecanicul si pretul uneia dintre piese iar celelalte sa vb direct cu beneficiarul. M-am intalnit cu respectivul, a achitat piesa negociata de mecanic si am stabilit suma pt restul de piese precum si termenul de plata al acestora. La expirarea termenului limta l-am sunat in repetate randuri, refuzand sa-mi raspunda la telefon. Intr-un final am folosit tel. unui coleg si am reusit sa vb, spunadu-mi sa nu-l mai stresez cu telefoanele ca va achita cand va avea .............. si asa au trecut mai bine de trei luni.
Astfel fiind datele problemei, va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez, ca acest individ ( politist fiid) sa platesaca in fata legii.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:29, 5 Septembrie 2014
Este un litigiu civil.
Ar trebui dat in judecata daca nu o rezolvati amiabil.
Polististul stie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)
Inselaciune service auto Larves Larves Buna ziua, de curand am avut probleme cu masina si am decis sa ma duc la un service auto de cartier. Mecanicul a decis ca nu poate sa-mi repare ... (vezi toată discuția)
Problemă service auto Sichigea123 Sichigea123 Bună ziua! Vă rog frumos sa ma ajutați cu problema pe care o întampin cu un service auto. Am avut un mic incident rutier, lovit fiind si pagubit de un ... (vezi toată discuția)